botoxhairhaarbotox

Masterclass Botoxhair & Keratine
Wat is het verschil tussen botoxhair & keratine? En hoe doe je de perfecte botoxhair en keratinebehandeling? Wil je met eigen ogen resultaten zien? Kom dan naar de masterclass botoxhair & keratine.

Ja echt waar, botoxgel voor je haar
De botoxhaar behandeling is hot! Zeker in Nederland is het nog een relatief nieuwe behandeling, maar de vraag neemt sterk toe. Onze missie is haarprofessionals bekend te laten worden met deze exclusieve botoxbehandeling, omdat wij geloven dat de haarbotox behandeling van grote meerwaarde is in iedere salon. Blije klanten van salons is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Juiste kennis is essentieel
Wij van kappersgroothandel Keralicious vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over de producten en de botoxhair behandeling. Weten wat botoxhair is, hoe het precies werkt, wij delen heel graag onze kennis en ervaring.

Voor wie is de Masterclass Botoxhair & Keratine?
De Masterclass richt zich op kappers en hairstylisten met ervaring binnen het kappersvak. Ben je een beginner? Voor jouw hebben we aparte botoxhair & keratine trainingen. Stuur ons een mailtje als je hier meer informatie over wil.

Wat leer je tijdens de Masterclass Botoxhair & Keratine?
Tijdens de Masterclass botoxhair & keratine leer je alles over de behandelingen. We demonstreren de nieuwste technieken en laten je zien hoe je de beste resultaten kunt bereiken.

Hoe lang duurt de Masterclass Botoxhair& Keratine?
We organiseren een eendaagse masterclass botoxhair & keratine. Tijdens deze masterclass vertellen we alles over haarbotox en keratines. In een dag leer je dus alles over de behandelingen en hoe je de beste resultaten kunt bereiken.

Keralicious is de exclusieve partner voor Botoxhair
Wij zijn in Nederland het exclusieve verkooppunt voor haarbotox. Vanaf het moment dat haarbotox ontwikkeld werd zijn wij de vaste partner. Inmiddels hebben we veel trainingen gegeven en werken salons door heel Nederland, België en Duitsland met de botoxgel.

 

 

 

© 2014 - 2022 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel