Help! Ik heb last van pluishaar?

Een van de meest gestelde vragen in kapsalons: hoe kom ik af van mijn pluizige haar?
Veel mensen hebben last van pluizende lokken. Haar dat kroest en alle kanten op pluist, veel mensen vinden dit lastig. Het haar na het wassen gewoon aan de lucht laten opdrogen is voor veel mensen met pluizig haar geen optie. Bij sommige mensen zitten er hele rituelen tussen het wassen en de deur uit gaan om het haar pluisvrij te krijgen.

Wat kan ik er aan doen?
Pluishaar ontstaat vaak doordat het haar te droog is. Veelvuldig föhnen en stijlen is dan ook niet erg behulpzaam om pluis te voorkomen. Veel borstelen en te heet föhnen maakt het haar extra pluizig. Maar wat kan je dan doen om de pluishaar te verminderen? Allereerst is het belangrijk om goede haarproducten zonder sulfaten te gebruiken.

Gebruik sulfaatvrije producten om pluis te voorkomen
In veel shampoos zitten agressieve sulfaten. Deze sulfaten beschadigen het haar, waardoor het breekbaar wordt en nog meer gaat pluizen. Ook drogen deze sulfaten het haar uit waardoor het nog meer gaat pluizen. Om pluizig haar tegen te gaan is het daarom heel belangrijk om een shampoo te gebruiken waar geen sulfaten in zitten. Je haar wassen met goede producten helpt mee aan een minder pluizige coupe.

Deze verzorging vermindert pluis
Als je pluizig haar hebt, is dat een teken dat je je haar extra goed moet verzorgen. Je haar heeft hydratatie en voeding nodig om gezond en sterk te blijven. Er zijn verschillende gradaties van verzorging mogelijk. Na shampoo moet je altijd een conditioner zonder sulfaten gebruiken om de haarschubben te voeden, versterken en te beschermen. Voor de ultieme voeding gebruik je voorafgaand aan de conditioner het porosity mask. Dit masker dringt diep door in het haar en zorgt voor diepe hydratatie. Om je haarroutine compleet te maken gebruik je de softliss argan oil en de (botoxhair) leave-in spray. Dit zorgt voor een maximale anti-pluis verzorging.

Ik wil langdurig pluisvrij haar
Wil je pluizig haar echt goed aanpakken, ga dan voor de Softliss Botoxhair behandeling. Dit is een professionele haarbehandeling die qua uitvoering lijkt op een keratine behandeling en die  het haar zacht, pluisvrij en gezond maakt. De botoxgel versterkt het haar met de eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Het resultaat van de behandeling blijft 4-6 maanden lang zichtbaar en voelbaar.

Pluis verminderen & mooie krullen behouden
De botoxhair behandeling wordt ook veel gedaan bij mensen die hun krul willen behouden, maar af willen van het pluizige haar. De botoxhair behandeling zorgt er ook voor dat het haar handelbaar wordt en makkelijker in model te brengen is. Wanneer je krullen hebt, en het na de botoxhairbehandeling een keer glas wil maken, zal je zien dat dit veel makkelijke gaat.

Softliss botoxhair de ultieme anti-pluis behandeling
Softliss Botoxhair herstelt beschadigd haar tot in de kern op moleculair niveau. Gebroken verbindingen in de haarstructuur worden hersteld en versterkt. Dit proces zorgt ervoor dat het haar verbeterd en dat schade wordt hersteld en in de toekomst wordt voorkomen. Gebroken verbindingen in het haar worden opnieuw opgebouwd, waardoor je sterk, glanzend gezond haar krijgt. Het is een ultieme hydratatie behandeling waardoor pluis verdwijnt. Het resultaat is na de behandeling direct zichtbaar.

pluizig haar

© 2014 - 2022 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel