kappersgroothandelKappersgroothandel

 

Online Kappersgroothandel
Keralicious is de officiële distributeur van Softliss en Bionaza in Nederland. Wij zijn gefocust op innovatie en de hoogste kwaliteit. Kappersgroothandel Keralicious is gespecialiseerd in Botoxhair, Keratine en Proteine behandelingen. Keralicious staat voor uitstekende service, passie voor haarverbetering en innovatie. We zijn als kappersgroothandel gespecialiseerd in haarherstel, haarverbeteringsproducten en nazorgproducten.

 

Exclusief voor professionals 
Keralicious levert hoogwaardige Keratines, Botoxhair producten en haarverzorgingsproducten aan salons in Nederland, België en Duitsland. Keralicious is een kappersgroothandel en levert uitsluitend aan professionals. Consumenten verwijzen wij door naar onze klanten. Dus ben je een consument en wil je weten waar de dichtsbijzijnde salon zit, stuur ons dan gerust een bericht.

 

Onze keuzes
Wij van kappersgroothandel keralicious zoeken altijd naar producten van de hoogste kwaliteit en met natuurlijke ingrediënten. Wij zijn dan ook trots op de merken in ons assortiment. Softliss en Bionaza zijn merken die gemakkelijk in gebruik zijn. Voor ieder haartype is er dankzij Sofliss en Bionaza een geschikte behandeling. En natuurlijke zijn er passende haarverzorgingsproducten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geinformeerd zijn, dus als je vragen hebt bel of mail en we helpen je graag!

 

Maak HIER een nieuw account. 

 

 

 

 

*Keralicious is een groothandel en levert uitsluitend aan professionals, niet aan consumenten.

© 2014 - 2022 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel