Wat is keratine?
Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit bijvoorbeeld in je haar, huid en nagels. Keratine zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine wordt geroemd om zijn herstellende eigenschappen. Keratine proteïne beschermt en herstelt het haar, de huid en de nagels, daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten. Keratine-proteïnes zijn de essentiële bouwstenen voor sterk en gezond haar. Dankzij een keratine behandeling wordt het haar tot diep in de kern gevoed en verbeterd.

 

Hoe werkt Keratine?
Keratine herstelt beschadigt haar op een natuurlijke manier. Met een keratinebehandeling en de nazorgproducten worden de aminozuren, proteïnes en vitamines in het haar aangevuld. De keratine proteïne egaliseert poreuze gedeeltes in het haar. De balans wordt hersteld, het haar krijgt weer kracht en de elasticiteit wordt vergroot. Een keratinebehandeling kan worden gezien als een verjongingsproces voor het haar. Een keratine behandeling voedt het haar op natuurlijke wijze en maakt het weer zacht, glad en glanzend. De juiste nazorgproducten zijn essentieel voor het gezond houden van je haar.

 

Voor wie is Keratine?
Voor ieder haartype en haarwens is er een geschikte keratinebehandeling. Keralicious levert uitsluitend professionele haarverzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Keralicious kunnen professionals verschillende soorten keratine bestellen. Bionaza Keratine, Diamond Revolution Keratine en Softliss Keratine. Voor ieder haartype is er een geschikte keratinebehandeling.​     

 

Masterclass Botoxhair & Keratine
Kappersgroothandel Keralicous is expert op het gebied van keratines, botoxhair en nazorgproducten. Keralicious levert uitsluitend professionele haarverzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Door het organiseren van kapperstrainingen zoals de Masterclass Botoxhair & Keratine, zorgt Keralicious ervoor dat kappers kennismaken met de producten en behandelingen zodat professionals de keratine en botoxhair behandeling direct kunnen toepassen in de salon. Wij raden aan om een masterlass botoxhair & keratine te volgen waarin de keratinebehandeling wordt gedemonstreerd. Je leert hier hoe je de beste resultaten kunt bereiken. 

keratine behandeling

 

Ontdek hieronder alle verschillende keratines

 

keratine

 

 

keratine

 

 

keratine

Lees hier alles over de Bionaza Keratines

 

Beschadigd haar & Verzorging
Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine. De hoeveelheid keratine neemt af en het haar raakt beschadigd door invloeden van buitenaf. Denk aan föhnen, verven, stijlen, overmatig borstelen, chemische behandelingen, verkeerde stylingproducten, zonlicht, zeewater, chloor en het natuurlijke verouderingsproces. De keratine zet het herstelproces in gang. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar, dit blijft tot wel 6 maanden. Hoe vaker je de behandeling hebt gedaan, hoe langer de tijd tussen twee keratine behandelingen. 

Een goede verzorging na de keratinebehandeling is essentieel voor een langdurig resultaat. De producten uit het assortiment van kappersgroothandel Keralicious zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van de keratinebehandeling. De producten zijn rijk aan keratine waardoor het resultaat van de keratinebehandeling wordt verlengd.

 

keratinekeratine 

 

Masterclass
Maandelijks organiseert Keralicious de Masterclass Botoxhair & Keratine training in Rotterdam. Het is ook mogelijk om een Masterclass te organiseren op een andere locatie of in jouw salon. Tijdens een training wordt uitleg gegeven over de producten en wordt de Keratinebehandeling gedemonstreerd op een model. Je leert welke behandeling geschikt is voor welk haartype en je leert hoe je de beste resultaten kunt bereiken. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.           

 

Heb je ervaring met keratinebehandelingen en wil je de gebruiksaanwijzing ontvangen, laat het gerust weten en we sturen deze toe.

 

 

keratine

© 2014 - 2022 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel