keratine keratine bestellen

keratine bestellenProducten en trainingen
Kappersgroothandel Keralicous is expert op het gebied van keratines, botoxhair en nazorgproducten. Keralicious levert uitsluitend professionele haarverzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Door het organiseren van kapperstrainingen zorgt Keralicious ervoor dat kappers kennismaken met de producten en behandelingen zodat professionals de keratine en botoxhair behandeling direct kunnen toepassen in de salon.

Wat is keratine?
Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof keratine zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine wordt geroemd om zijn herstellende eigenschappen. Keratine beschermt en herstelt het haar, de huid en de nagels. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten. Keratine-proteïnes zijn de essentiële bouwstenen voor sterk en gezond haar.

Waarom een keratine behandeling?
Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine. De hoeveelheid keratine neemt af en het haar raakt beschadigd door invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan föhnen, verven, stijlen, overmatig borstelen, chemische behandelingen, verkeerde stylingproducten, zonlicht, zeewater, chloor en het natuurlijke verouderingsproces.

Een keratine behandeling verbetert het haar tot in de kern. Een keratine behandeling voedt het haar op natuurlijke wijze en maakt het weer zacht, glad en glanzend. De juiste nazorgproducten zijn essentieel voor het gezond houden van je haar.

Wat doet keratine?
Keratine herstelt beschadigt haar op een natuurlijke manier. Met een keratinebehandeling en de nazorgproducten worden de aminozuren, proteïnes en vitamines in het haar aangevuld. De keratine proteïne egaliseert poreuze gedeeltes in het haar. De balans wordt hersteld, het haar krijgt weer kracht en de elasticiteit wordt vergroot. Een keratinebehandeling kan worden gezien als een verjongingsproces voor het haar.

Voor ieder haartype een geschikte behandeling:
Keralicious levert uitsluitend professionele haarverzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Keralicious kunnen professionals verschillende soorten keratine bestellen. Bionaza Keratine, Diamond Revolution Keratine en Softliss Keratine. Voor ieder haartype is er een geschikte keratinebehandeling.​     

Training keratinebehandeling
Maandelijks organiseert Keralicious een keratine of botoxhair training in Rotterdam. Het is ook mogelijk om een keratinetraining te organiseren op een andere locatie of in jouw salon. Tijdens een training wordt uitleg gegeven over de producten en wordt de Keratinebehandeling gedemonstreerd op een model. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nazorg
Een goede verzorging na de keratinebehandeling is essentieel voor een langdurig resultaat. De producten uit het assortiment van kappersgroothandel Keralicious zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van de keratinebehandeling. De producten zijn rijk aan keratine waardoor het resultaat van de keratinebehandeling langdurig is.

Gebruiksaanwijzing
Wij raden aan om een masterlass botoxhair & keratine te volgen waarin de keratinebehandeling wordt gedemonstreerd. Heb je ervaring met keratinebehandelingen en wil je de gebruiksaanwijzing ontvangen, laat het gerust weten en we sturen deze toe.

Keratine bestellen keralicious        keratine training keralicious gebruiksaanwijzing        keratine training keralicious kapper

© 2014 - 2020 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel