keratine

 

 

Kerahair

Voor alle haarsoorten, aanbevolen voor dik,  golvend haar. KeraHair is de eerste keratinelijn van BioNaza. Het is een revolutionaire haarhersteller met krachtige antioxidanten en nano keratinemoleculen die de haarstructuur zacht maakt. Hierdoor wordt het haar van binnenuit hersteld, waardoor de textuur soepel, glanzend en gezonder wordt. Kerahair keratine geeft het haar  glans, vocht en verbetert de haarstructuur.

Natuurlijke ingrediënten KeraHair: aloë-Vera, Acai Berry, Passie Vruchten, Vitamine D, C en E herstellen het haar.  Deze ingredienten verminderen krullen en geven UV bescherming. De behandeling verloopt snel en het haar kan dezelfde dag gewassen worden. Het haar blijft licht golvend. Het effect is twee tot vijf maanden zichtbaar. Gebruiksaanwijzing.

Chocohair

Voor alle  haarsoorten, aanbevolen voor gekleurd en droog  weerbarstig haar . ChocoHair herstelt direct de haarschacht. Na de behandeling is het haar zacht, glad en pluisvrij.  De ChocoHair keratinebehandeling is een revolutionaire haarhersteller met krachtige antioxidanten en nano keratinemoleculen die de haarstructuur zacht maakt. Hierdoor wordt het haar van binnenuit hersteld, waardoor de textuur soepel, glanzend en gezonder wordt. ChocoHair keratine geeft het haar  glans, vocht en verbeterd de haarstructuur.

Natuurlijke ingrediënten ChocoHair:  Cacao, Acai Berry, Aloë Vera, Vitamine D, C en E herstellen het beschadigde haar. Deze ingrediënten verminderen krullen  en geven UV bescherming. Het effect is twee tot vijf maanden zichtbaar. Gebruiksaanwijzing.

Keravino

Aanbevolen voor kroezig (afro haar), resistent, erg krullend onbeheersbaar haar. (Niet gebruiken voor blondhaar kleurhoogte 9, 10) KeraVino voedt, herstelt, hydrateert en beschermt beschadigd haar.
KeraVino maakt het haar pluisvrij, vermindert volume en maakt het haar glad.
KeraVino is de sterkste keratine behandeling van Keralicious. Krulvolume vermindering tot  80%.

Natuurlijke ingrediënten KeraVino: Serenqueira,  natuurlijk collageen, antioxidanten uit druiven , Aloë Vera en Vitamine D, C en E.  Deze ingredienten verminderen krullen  en geven UV bescherming. Het effect is twee tot vijf maanden zichtbaar. Gebruiksaanwijzing.

Diamond

Voor alle  haarsoorten.
Speciaal voor verbleekt of beschadigd blond haar.  Diamond keratine voedt, herstelt, hydrateert en beschermt beschadigd haar. Diamond Keratine heeft een hoge concentratie van menselijk haarkeratine, amino zuren, krachtige antioxidanten en natuurlijk collageen.

Diamond maakt gebruik van geavanceerde technologie die diep doordringt in het haar,  waardoor de natuurlijke elasticiteit en zijdezachte glans van het haar terugkeren. Het haar blijft vol, glanzend en met extra volume. Het effect is twee tot vijf maanden zichtbaar. Gebruiksaanwijzing.

Diamond Revolution

Diamond Revolution is de nieuwste generatie keratine. Diamond Revolution is de behandeling voor het haar die zorgt dat het haar glad, zacht en pluisvrij aanvoelt, het houdt het haar beheersbaar  tot 5 maanden na het gebruik van de behandeling. De Diamond Revolution maakt gebruik van hoogstaande ingrediënten. De behandeling verloopt op een andere wijze dan de traditionele keratinebehandelingen. De Diamond Revolution keratinebehandeling is een wash-out keratinebehandeling. De keratine hoeft dus geen 48-72 uur in het haar te trekken voordat het kan worden gewassen.
De Diamond Revolution verzorgt het haar intensief en pakt pluis echt grondig aan. De Diamond Revolution Treatment (keratinebehandeling) bevat geen formaldehyde.
De overige keratines van BioNaza zijn formaldehyde arm. (zeer laag percentage < 0,02%)

De haarrevolutie is begonnen
De Diamond Revolution kan ook op haar gebruikt worden wat recent gekleurd, geblondeerd of met een relaxer behandelt is.                                        

Diamond Revolution bevat verscheidene natuurlijke ingrediënten, proteïnen, vitaminen en aminozuren en is zorgvuldig samengesteld in precieze en exacte hoeveelheden, om het haar te hydrateren, versterken, conditioneren en te herstellen, terwijl er tot aan 95% krul verminderd wordt. De Diamond Revolution bevat geen formaldehyde en net zoals de andere keratines van BioNaza geen nare of schadelijke chemicaliën.

Belangrijkste ingredienten:  Arganolie,  graviolavrucht, vitamine A,  almavrucht extract , Vitamine C , Jojoba zaadolie,  Keratine & gehydroliseerde keratine,   aminozuren, Beta-karoteen , Rozemarijn-extract , Tamanu-olie en  Citrusolie.

BioNaza maakt geen gebruik van dierlijke of chemische keratine.

Gebruiksaanwijzing stap voor stap van de Diamond Revolution: manier 1 en manier 2.

 

 

 

© 2014 - 2022 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel