Wie wij zijn

Keralicious is een kappersgroothandel gespecialiseerd in haarherstel, haarverbeteringsproducten en nazorgproducten. We leveren hoogwaardige Keratine producten, Botoxhair producten en haarverzorgingsproducten aan salons in Nederland, België en Duitsland.

Wij van Keralicious vinden het belangrijk dat kappers goed zijn geïnformeerd over de producten en de behandelingen. We organiseren daarom al sinds 2014 Keratine en Botoxhair trainingen. Tijdens een training wordt uitleg gegeven over de producten en wordt de Keratine en Botoxhair behandeling gedemonstreerd op een model.

 

 

 

 

Team

Wij hebben een passie voor haar, haarproducten en haarverbeteringsbehandelingen. Cecilia Plasmans is gediplomeerd kapster en heeft ruim 15 jaar ervaring binnen het kappersvak. Valérie Plasmans is jurist. Samen doen wij er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij stellen de klant centraal door hun optimaal te informeren, te trainen en door de producten snel te leveren. Door onze goede ervaringen met de Keratines van Bionaza en Softliss en alle positieve reacties van professionals over Bionaza en Softliss, was het een logische stap om met deze merken verder te gaan. Sinds 2014 zijn we daarom distributeur van Bionaza Cosmetics en de Softliss Professional Line in Nederland, België en Duitsland.

Tot binnenkort!
 

Heb je vragen of wil je meer informatie, bel gerust:  +31(0)6 461 977 11

© 2014 - 2020 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel