haarbotox

Over ons

Keralicious is een kappersgroothandel gespecialiseerd in haarherstel, haarverbeteringsproducten en nazorgproducten. Keralicious is de officiële distributeur van de merken Softliss en Bionaza. We leveren hoogwaardige Keratine producten, Botoxhair producten en haarverzorgingsproducten aan salons in Nederland, België en Duitsland.

Wij van Keralicious vinden het belangrijk dat kappers goed zijn geïnformeerd over de producten en de behandelingen. We organiseren daarom al sinds 2014 Keratine en Botoxhair trainingen. Tijdens een training wordt uitleg gegeven over de producten en wordt de Keratine en Botoxhair behandeling gedemonstreerd op een model.

Brands
Keralicious is de officiële distributeur van Softliss en Bionaza in Nederland. Wij zijn altijd gericht op innovatie en de hoogste kwaliteit. Deze merken hebben wij selectief uitgekozen. Salons moeten kunnen vertrouwen op geweldige resultaten. De merken zijn vrij van parabenen en sulfaten en natuurlijk cruelty free.

Oprichters

Wij hebben een passie voor haar, haarproducten en haarverbeteringsbehandelingen. Cecilia is gediplomeerd kapster en heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van haarverbetering en herstel. Valérie is jurist en sinds de oprichting bij Keralicious betrokken. Wij stellen de klant centraal door hun optimaal te informeren, te trainen en door snelle levering. Softliss en Bionaza zijn merken van de hoogste kwaliteit waar je altijd op kunt vertrouwen. Wij zijn ontzettend trots dat wij al sinds 2014 trainingen geven met deze merken, en salons verblijden met deze geweldige producten. 

 

 

 

 

 

Onze distributeurs:
Belgie: Haarjuweel | T.a.v. Davina Bottu | E-mail: davina_bottu2a@hotmail.com | M: +32 493 044843

'Let your hair shine,
It is your most precious jewel'


Duitsland:  My Beauty Sales | T.a.vBenjamin Dervisevic | E-mail: benjamin@mybeautysales.de | M: +49 152 247 422 48

 

Vacatures

  • Medewerker educatie
  • Medewerker social media

Ons team helpt en adviseert je graag

Kappersgroothandel Keralicious is de officiele distributeur van de merken Softliss en Bionaza in Nederland, België en Duitsland. Ons team is gespecialiseerd in keratines, botoxhair en haarproteïnes. Ons assortiment bestaat uit haarverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Wij zijn een kappersgroothandel, dus leveren alleen aan professionals. Uitsluitend professionals kunnen op keralicious.nl botoxhair en keratine bestellen. Consumenten die interesse hebben in een botoxhairbehandeling of keratinebehandeling verwijzen we daarom door naar een van onze klanten.

Informatie aanvraag

Wil je meer weten over onze producten, educatie of het aanbieden van de behandelingen in jouw salon? Of heb je een andere vraag. Neem dan contact met ons op:

 kappersgroothandel Stuur een e-mail naar info@keralicious.nl

 kappersgroothandel  bel of whatsapp +31(0)6 461 9 77 11

Of vul het formulier hier onder in.

© 2014 - 2022 Keralicious | Hair & Cosmetic Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel